101è CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT A IGUALADA -6 DE JUNY DEL 2021-

Dimecres passat, es va dur a terme a l’Ajuntament d’Igualada la presentació oficial de la 101ª edició dels Campionats de Catalunya Absoluts d’atletisme, que es duran a terme aquest diumenge, 6 de Juny, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, en doble Jornada de matí i tarda, i que comptaran amb l’organització conjunta de la Federació Catalana d’Atletisme i del Club Atlètic Igualada Petromiralles.

Continua així l’organització de competicions oficials d’alt nivell a la remodelada pista sintética igualadina, que recordem que l’11 i 12 d’Octubre 2020, va acollir l’edició del centenari d’aquesta gran competició, en plena època de restriccions per la pandèmia de la Covid-19, i que es van commemorar també llavors els 50 anys de la construcció de l’Estadi Atlètic Municipal igualadí.

Prendran part en aquests Campionats, els atletes  masc. i fem. capdavanters de l’atletisme català de categ. Absoluta, entre ells un nombrós grup d’atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles. La jornada de matí començarà a les 10,15 h. amb la Javelina fem. i  finalitzarà aprox. a les 13,15 h. amb el Martell masc., mentre la jornada de tarda començarà a les 17,15 h. amb el Martell fem. i finalitzarà aprox. a les 21,10 h. amb els 3.000  m. Obstacles masc.

Com en totes les competicions actuals, per entrar a l’Estadi Atlètic caldrà passar els controls preceptius i respectar estrictament les normes per a la prevenció de la Covid-19.

L’entrada estarà restringida a un acompanyant per cada atleta participant. A l’en- trar a la instal·lació s’haurà de lliurar la declaració responsable de salut respecte de la Covid-19.

No hi haurà disponibilitat de vestuaris, únicament es mantindrà el servei de lavabo. Qualsevol indicació de l’organització haurà de ser respectada.

El CAI vol agrair la col·laboració dels seus patrocinadors:  Petromiralles, Jocnet i Aigua de Rigat, i del concessionari d’automòbils Servisimó, que exposarà 2 vehicles a l’Estadi Atlètic  en el decurs dels Campionats.

 – Club Atlètic Igualada –