1ª CAMINADA POPULAR I SOLIDARIA DEL CAI PETROMIRALLES

REGLAMENT

1.- Caminada no competitiva, oberta a tothom.

2.-Distància aproximada 12 km.

3.- La sortida serà a les 9 hores del matí del diumenge 7 d’Octubre, des de l’Estadi Atlètic i l’arribada serà a la mateixa instal.lació.

4.- El circuit estarà degudament senyalitzat i consta d’una volta complerta pels limits del terme municipal d’Igualada: Barri de Fàtima, Set Camins, Les Comes II, carretera de Les Maïoles, Mirador de Montserrat, Can Roca, Parc Central, Barri de Montserrat, Torre del Requesens, anella verda del riu Anoia i Estadi Atlètic.

5.- Durant la caminada els participants disposaran de  4 punts d’avituallament: a les dues estacions de servei Petromiralles, al Mirador de Montserrat i a l’Estadi Atlètic.

6.- El preu de la inscripció és de 5€ per participant, i de 10€ per a les famílies amb menors d’edat (pare, mare fills).

7.- Al ser una caminada solidària, els beneficis de la mateixa aniràn destinats a la fundació Cors Units http://corsunits.org/

8.- Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines del CAI (Estadi Atlètic) o mitjançant la pàgina web del CAI, www.clubatleticigualada.com

9.- Al tramitar la inscripció s’entregarà un dorsal/distintiu que el/la participant haurà de portar en un lloc visible el dia de la caminada. El distintiu es podrà recollir en el mateix moment de la inscripció (si es presencial) o bé de 6 a 9 del vespre a l’estadi atletic, i el mateix dia de la caminada, fins a ½ hora abans de la sortida.

10.- A l’Estadi Atlètic es disposarà de servei de guardarroba i vestuari.

11.- Es prega ser respectuós principalment amb el medi natural i guardar les deixalles fins arribar al lloc d’avituallament, on hi haurà un lloc adequat per deixar-les.

12.- Per questions de seguretat, els participants que vagin acompanyats amb gossos, els hauran de portar lligats.

13.- La participació a la caminada es fa sota la responsabilitat i el propi risc dels participants. Tot i així, l’organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil, així com una assegurança d’accidents per als participants.

14.- El sol fet de participar, vol dir que s’accepta tot el preceptuat en el present reglament. 

 

INSCRIPCIONS ONLINE TANCADES. PERÒ POTS FER LA TEVA INSCRIPCIÓ FINS A MITJA HORA ABANS DE LA SORTIDA.

 

Club Atlètic Igualada