2 equips del CAI, classificats per a la Final del Camp. de Catalunya de Relleus Sub-10

Dissabte passat, es van dur a terme a les pistes de Sta. Coloma de Gramenet, les proves corresponents a la Fase Classificatòria  dels Campionats de Catalunya de Relleus Benjamins (Sub-10) per Clubs aire lliure d’aquesta temporada.

Hi participaren entre els equips capdavanters de la categoria, 2 equips masc. i 2 fem. del CAI Petromiralles/Dental Igualada en la prova  dels relleus de 4 x 60 m., amb una molt destacada actuació global, classificant-se els conjunts “A” per a les finals respectives.

Les noies de l’equip A foren 1eres de la seva s/f. amb un “crono” de 41”7,  amb l’equip format per Helena Aguilera – Laia Cerro – Emma Cerro i Ingrid Díaz-Guerra, classificant-se per  a la final del proper 21 d’Abril a Tarragona.

Els nois de l’equip A de 4 x 60 m., es classificaren  amb el conjunt format per Alex Guillén – Xavier Nogales – Iker Pérez i Pau Sala, sense temps, en no funcionar el “crono” en la sèrie corresponent.

Els masculins de l’equip B foren 3ers de la s/f. corresponent, amb 44”0,  amb l’equip format per Arnau Hernández – Guillem Llorach – Bernat Poch i Roc Pons, no accedint a la final.

Les noies de l’equip B, foren 5enes. de la 7ª s/f. amb 45”4, amb el conjunt format per Erin Conesa – Renata A. Halasz – Eva Hidalgo i Berta Márquez, no accedint a la final.

 

– Club Atlètic Igualada