29ª CURSA DE L’AMISTAT DEL C.A. IGUALADA (IGUALADA – MONTSERRAT)

El passat diumenge, 20 de Novembre, es va dur a terme la 29.ª edició de la Cursa de l’amistat, no competitiva, sobre el recorregut habitual de 28 Qm. que uneix Igualada i el Monestir de Montserrat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada.

Malgrat el fret, la boira i l’amenaça de pluja de la jornada, hi participàren 11 atletes que efectuàren el recorregut corrent, 4 d’ells desde Can Massana. Un considerable nombre de participants va tenir la caminada popular, que van sortir de l’Hotel Canaletas a 2/4 de 6 de la matinada, persones que efectuaren el trajecte caminant, la majoría formada per diversos joves atletes i acompanyants de l’Escola Esportiva del CAI, que feren el darrer tram de 9 Qm. Can Massana – Montserrat. Tots els participants van poder degustar una magnífica xocolatada.

Els 11 atletes que cobriren el trajecte corrent, desafiant les baixes temperatures de la matinal, foren: Paco Blázquez – Javier González (marxa atlètica) – Joan Francesc Bertran – Llorenç Bertràn – José Alvarez – Xavier Vilanova – Albert Sabat – Aïda Solà – Aïda Vallés – Salvador Fusté i Ezequiel Jiménez.

Cal ressaltar que, per 3.er. any consecutiu es va fer la cel.lebració del dia del Club, i després de la Missa Conventual de les 11 h. del matí, aproximadament a 2/4 d’una de la tarda, el Pare Abat de Montserrat, Dom Josep M.ª Soler, va rebrer en audiència als representants del CAI presents a Montserrat el passat diumenge, en una de les Sales del Monestir.