3 PODIS PEL CAI PETROMIRALLES ALS CAMP. DE CATALUNYA PER CLUBS DEL PRAT – OR PER LES BENJAMINES FEM. – ARGENT EN CADET MASC. i BRONZE EN ALEVI MASC.

Els passats dissabte i diumenge, els equips de les categoríes de Promoció del Club Atlètic Igualada, tingueren una brillant actuació a les pistes del Complex Esp. Sagnier del Prat de LLobregat. Els i les joves atletes de les categ. Benjamí, Aleví i Infantil masc. i fem., i els Cadets masc., del C.A.Igualada Petromiralles, tingueren una excel.lent actuació en els Campionats de Catalunya per Clubs d’aquestes categ.

Les Benjamins fem. assoliren l’Or i el Campionat Català diumenge al matí, en una brillant actuació. Els Cadets masculins assoliren dissabte el 2.n. lloc i el Sots-Campionat Català corresponent, mentre els Alevins masc. assolíen diumenge el 3.er. lloc i el Bronze corresponent, en excel.lents actuacions dels 3 equips anoiencs.

Les Alevins fem. eren 6.enes., els Benjamins masc. 7.ens., els Infantils masc. 9.ens., i les Infantils fem. 16.enes., en un cap de setmana brillant pels joves atletes anoiencs, que han demostrat que formen part de l’èlit de l’atletisme Català de Promoció, al costat de la resta de Clubs capdavanters d’aquestes categoríes.

LES BENJAMINS FEM. DEL CAI, CAMPIONES DE CATALUNYA AL PRAT DE LLOBREGAT –

Les joves atletes Benjamins Fem. del CAI Petromiralles, assoliren una magnífica victòria i el Campionat català corresponent en la seva categ., amb un total de 128 punts, impossant-se a l’A.A. Catalunya, 2.es. amb 122,5 punts, i eren 3.eres. les atletes de l’Avinent Manresa, amb 107 punts, al podi d’aquesta categ. amb un total de 19 equips participants.

Individualment, cal ressaltar entre la gran actuació general, les victòries de Marcel.la Solé en 1.000 m.llisos, amb 3’39”55, i de Laura Giménez en 1.000 m. marxa, amb 6’04”6, els 2.ns. llocs de Júlia Solé en Llargada amb 3,02 m.,de Marina Subirana en 60 m.llisos, amb 10”24 i també de l’equip de relleus de 4 x 60 m. del CAI format per Nàstia Ordi – Júlia Solé – Marcel.la Solé i Marina Subirana, amb 40”26, en molt bones actuacions de les anoienques.

Núria Quilez era 5.ª exaequo en Salt d’Alçada amb 0,95 m., i Nàstia Ordi 5.ª en llançament de Pilota amb 15,90 m., complertant la brillant actuació de les Benjamins fem. del CAI al Prat de LLobregat.