3 PODIS PELS EQUIPS DEL CAI PETROMIRALLES A LA FINAL DEL CAMP. CATALÀ DE RELLEUS – GRAN ACTUACIÓ A VIC

3 equips del CAI Petromiralles assoliren posicions de podi el passat dissabte, a l’Estadi Josep M.ª Pallas de Vic, en les proves corresponents a la Jornada Final dels Campionats de Catalunya de Relleus Benjamí – Aleví – Infantil i Cadet per Clubs, masc. i fem..

Hi participàren entre una multitudinària participació dels equips classificats de les diferents categoríes, un total de 9 equips del Club Atlètic Igualada Petromiralles amb una brillant actuació global, aconseguint 2 títols de Campiones de Catalunya – Or -, i una gran 3.ª posició -Bronze-, i altres destacades posicions en les curses corresponents.

Sobresortiren les actuacions de les Alevins fem. de 3 x 600 m., Campiones de Catalunya – Or – amb un gran “crono” de 5’44”07, formant l’equip Berta López – Júlia Solé i Marcel.la Solé, millorant el seu registre de la Jornada classificatòria, entre un total de 12 equips participants, en una magnífica actuació.

Les Alevins fem. de 4 x 60 m., assolíen també el Campionat de Catalunya – Or -, amb un gran registre de 34”68 a la Final, amb l’equip format per Anna Cos – Isabela Lago – Berta López i Júlia Solé, en una brillant actuació. En la s/f. corresponent, les rellevistes del CAI eren 1.eres. amb 34”66, amb el quartet format per Anna Cos – Isabela Lago – Berta López i Marcel.la Solé, millorant ambdós registres la marca assolida en la Jornada classificatòria, en una gran actuació global.

Les Cadets fem. de 4 x 300 m. assolíen una brillant 3.ª posició, i el Bronze corresponent amb 2’57”33, amb el conjunt format per Anna Asensi – Judit Bascompte – Marta Llagostera i Gemma Ortega, millorant també aquest registre l’assolit en la Jornada classificatòria de Gavà, en una gran actuació.

Els Cadets masc. de 4 x 100 m. assolíen una destacada 6.ª posició a la Final amb 48”03 amb el quartet format per Oriol Bertran – Miquel Pineda – Vicenç Pulido i David Valls, i assolint els mateixos rellevistes la 3.ª posició en la s/f. corresponent, amb 47”89, en una molt destacada actuació global dels anoiencs.

Les Infantils fem. de 4 x 80 m. eren 4.es. de la 2.ª s/f. amb 44”43, formant l’equip Mar Belenguer – Alba González – Laia Moix i María Torras, no classificant-se per la final. Els Infantils masc. de 4 x 80 m. del CAI, eren 7.ens. de la 2.ª s/f. amb 44”98, formant l’equip Nil Bacardit – Oriol Castells – Oriol Martínez i Pol Sanz, no classificant-se per la final.

Els Alevins masc. de 4 x 60 m., eren 5.ens. de la 1.ª s/f. amb 37”06, amb el conjunt format per Alex García – Pol Roca – Guillem Santos i Nil Vives, no accedint a la final corresponent.

Els Benjamins masc. de 4 x 60 m., eren 4.ts. de la 1.ª s/f. amb 41”01 amb el conjunt format per Nicolau Gassó – Joel Giménez – Amadeu Morros i Lluc Roda, no accedint a la final corresponent.

Les Benjamins fem. de 4 x 60 m., eren 5.enes. de la 3.ª s/f. amb 41”78 amb el quartet format per Carla Bisbal – Nuria Moix – Mar Morón i Mar Planas, no classificant-se per la final, complertant la gran actuació global dels 9 equips del CAI Petromiralles participants a la Jornada Final de Vic.