3 titols de Campió de Catalunya 4 de sots-campió i un tercer lloc pels equips del CAI Petromiralles als Campionats de Catalunya de Clubs

Els 4 equips de relleus del C.A. Igualada Petromiralles participants als Campionats de Catalunya de Relleus de les categ. Juvenil, Junior i Promesa, assoliren 3 podis – medalles d’Or – Argent i Bronze -, amb una brillant actuació global en les proves disputades dissabte passat a les pistes de les Basses de LLeida, amb organització del LLeida U.A.

Les Juvenils fem. del CAI de 4 x 100 m., es proclamaren Campiones de Catalunya amb l’equip format per Anna Asensi – Judit Bascompte – Cristina Gabarró i Gemma Ortega, amb un registre de 49"51, per davant del C.A. Vic, 2.es. amb 49"84, i eren 3.es. les atletes de la J.A. Sabadell, amb 50"59.

Els  Junior masc.  del CAI de 4 x 100 m., eren sots campions de Catalunya – Argent –  amb l’equip format per Aleix Marín – Jan Roca – Albert Rovira i Eduard Fàbregas, amb  44"40, i 3.rs. en categ. Promesa – Junior masc.

Les Juvenils fem. del CAI de 4 x 400 m., assolien el Bronze amb el conjunt del  CAI  format per Cristina Gabarró – Marta Llagostera – Gemma Ortega i Lydia Rodríguez, amb un registre de 4’15"54.

Pel que fa a l’equip Junior masc. del CAI de 4 x 400 m.format per Fran Martínez – Jan Roca – Albert Rovira i Roger Castells, foren rigorosament desqualificats per l’art. 170.15.a, quan teníen grans opcions de podi.