3 VICTÒRIES DELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES – AL MEETING DE PALAFRUGELL

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Eduard Viles i Roger Vila, a nivell absolut, i Marc Sànchez en categ. Juvenil, van assolir la victòria en les proves corresponents del 20.é. Meeting Internacional de Palafrugell – Costa Brava, que es va dur a terme dissabte passat a la tarda a l’Estadi Josep Pla Arbonés de Palafrugell, i que formava part del circuit Europe Athlétisme Promotion, que consta de 15 Meetings Internacionals en 7 països europeus, amb una important participació.

Enguany, a més de les proves de nivell absolut, les proves feien especial incidència en les categ. Juvenil i Cadet, sobresortint la participació d’un nombrós grup d’atletes italians, al costat d’altres atletes europeus i catalans capdavanters.

El velocista de Mediona Eduard Viles, es va imposar en els 100 m. llisos absoluts masc., amb un gran registre de 10”83, assolit amb vent contrari de –1,1 m/s., preparant la seva participació al Meeting de Salamanca.

El barceloní Roger Vila va ser el guanyador de la prova dels 800 m. llisos absoluts, amb un molt bon registre de 1’53”95, en una gran actuació.

Marc Sànchez era també el guanyador del Salt d’Alçada Juvenil, amb un millor intent de 1,89 m. mentre el Cadet Eduard Fàbregas era 8.é. en la mateixa prova a nivell absolut, amb 1,80 m..

Va sobresortir també el 3.er. lloc global de Jan Roca en els 400 m. tanques Juvenil, entrant 1.er. de la seva sèrie amb marca personal de 57”70. El guanyador va ser l’italià Simone Bottan, amb 57”18.

Raquel Martínez era també 3.ª global en els 400 m. tanques categ. Juvenil fem., amb marca personal de 1’08”96, prova correguda conjuntament amb les absolutes, i en la que es va imposar Èlia Vallés – A.A. Palamós – amb 1’01”85 a nivell absolut.

Rafael Hompanera era 6.é. en Juvenils als 5.000 m.llisos absoluts i Jv. masc., amb marca personal de 17’26”64, complertant la brillant actuació dels 7 atletes del CAI Petromiralles a Palafrugell.