30.ª CURSA DE L’AMISTAT DEL C.A. IGUALADA PETROMIRALLES – IGUALADA – MONTSERRAT

> Més fotos.

El passat diumenge, 19 de Maig, es va dur a terme la 30.ª edició de la Cursa de l’amistat, no competitiva, sobre el recorregut habitual de 28 Qm. que uneix Igualada i el Monestir de Montserrat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles.

Hi participaren 12 atletes que efectuaren el recorregut complert corrent. Un considerable nombre de participants va tenir la caminada popular, que van sortir de l’Hotel Canaletas a 2/4 de 6 de la matinada, persones que efectuaren el trajecte caminant, grup format per atletes i acompanyants, entre ells joves atletes de l’Escola Esportiva del CAI, que feren el darrer tram de 9 Qm. Can Massana – Montserrat. També un nombrós grup de components de la Secc. de Triatló del CAI, feren el recorregut en bicicleta. Tots els participants van poder degustar una magnífica xocolatada a l’arribada a Montserrat.

Els 12 atletes que cobriren el trajecte corrent, foren: Joan Compte – Juan Sebastián – Antonio Capitán – Paco Blázquez – Joan Francesc Bertran – Joaquin Grados – Camilo Grados – Pere Prat – José Alvarez – Ernest Compte – Albert Fernández i Daniel Estalella.

Cal ressaltar que, per 4.t. any consecutiu es va fer la cel.lebració del dia del Club, i després de la Missa Conventual de les 11 h. del matí, aproximadament a la una de la tarda, el Pare Prior del Monestir montserratí, va rebrer en audiència als representants del CAI Petromiralles presents a Montserrat el passat diumenge, en una de les Sales del Monestir.