32ª Cursa de l’amistat del C.A. Igualada, entre Igualada i Montserrat

Diumenge passat es va dur a terme la 32ª edició de la Cursa de l’Amistat, una cursa no competitiva sobre el recorregut habitual de 28 Km. que uneix Igualada i el Monestir de Montserrat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles. Les inclemències meteorològiques amb aigua neu inclosa, feren considerablement més dura aquesta edició de la prova, afectant tant als atletes com als caminants i ciclistes participants.

El primer atleta a arribar al Monestir en la Cursa de l’Amistat pròpiament dita fou en Francesc Llamas, que va invertir en el recorregut complert per carretera un temps de dues hores i divuit minuts.

Com es habitual també un altre grup de persones feren el camí a peu, sortint a dos quarts de sis de la matinada de l’Hotel Canaletes. A aquest grup se’ls va afegir a Can Massana un nombrós grup de components de l’Escola Esportiva del CAI, acompanyats de familiars i amics, que feren el recorregut final de la caminada cobrint els 9 km que hi ha fins al Monestir.

D’altra banda també alguns membres de la Secció de Triatló del CAI feren el recorregut Igualada – Montserrat en bicicleta.

Tots els participants van poder degustar la coca i xocolata tradicional a l’arribada a Montserrat.

La matinal va acabar amb una recepció als participants per part del Pare Prior del Monestir, Ignasi Fossas, i la tornada a Igualada amb autobusos.