4 atletes del CAI, a l’exhibició dels Salts d’Alçada i Perxa Tarragona 2017

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez, Eduard Fàbregas, Dasha Malevich i Laia Moix van participar diumenge passat, 25 de Setembre, a la Plaça de la Font de Tarragona, en la 3ª Exhibició de les proves dels Salts d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, que es van dur a terme amb l’objectiu de promocionar els XVIII Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, que es duran a terme l’any vinent a la capital tarragonina.

Els 4 representants del CAI Petromiralles tingueren grans actuacions en la prova del Salt d’Alçada, en la que prengueren part diversos atletes de l’èlit estatal i catalana, encapçalats pel campió estatal Miguel Angel Sancho – Playas de Castellón – guanyador amb 2,15 m.

Eduard Fàbregas era 2n amb 1,98 m., seguit de Marc Sànchez, 4t amb 1,92 m., lesionant-se durant la prova, mentre Dasha Malevich era 2ª en fem. amb 1,60 m., seguida de Laia Moix, 4ª amb 1,45 m.

En el Salt de Perxa, va sobresortir la participació dels internacionals Didac Salas – F.C. Barcelona – guayador amb 5,30 m., seguit d’Igor Bychkov – Playas de Castellón -, 2n. amb 5,20 m., mentre Meritxell Benito – Playas de Castellón – s’imposava amb 3,60 m. en femenines.

Va començar l’exhibició amb una masterclass dels participants a un nombrós grup de nois i noies tarragonins, entre l’expectació d’un gran nombre de persones que ompliren la plaça tarragonina.