4 ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES, CAMPIONS D’ESPANYA CADET PER SEL.LECCIONS A SARAGOSSA

Els 4 atletes de categoría Cadet del C.A.Igualada Petromiralles participants a Saragossa amb la Sel.lecció Catalana Cadet, es van proclamar brillantment Campions d’Espanya Cadet per Sel.leccions Autonòmiques, en la competició disputada el passat cap de setmana al CAD de la capital aragonesa, amb la participació de 18 Sel.leccions Autonòmiques masc. i fem., i amb el suport i l’organització del Consejo Superior de Deportes.

Va sobresortir la magnífica 2.ª posició de Fran Martínez en la final A dels 100 m. tanques, amb un gran “crono” de 14”95, i entrant 1.er. de la s/f. corresponent amb 14”81. El capelladí era també 4.t. global amb el relleu català de 4 x 100 m. format per Fran Martínez – Joan Sala – Marc Merelo i David García, amb 46”65, en una brillant actuació de l’anoienc.

Adrià Bertran era 3.er. en el llançament del Disc amb un millor intent de 45,52 m., en una gran actuació de l’atleta d’Odena.

La pierenca Sheila García va participar formant part del relleu fem. de 4 x 100 m., format per Emilia del Hoyo – Ella Bestué – Ingrid Andrés i Sheila García, que foren desqualificades, i el marxador Hector Hidalgo es va veure obligat a abandonar per indisposició en els 5 Qm. Marxa, complertant la molt destacada actuació dels anoiencs a Saragossa.

Catalunya es va impossar per Sel.leccions tant en masculins com en femenines. Els nois de Catalunya van guanyar amb 280,5 punts, seguits de la Comunitat Valenciana amb 276 punts, i eren 3.ers. els atletes d’Andalusía, amb 272 punts, entre un total de 18 Sel.lecc. Autonòmiques. En femenines, eren 1.eres. les noies de Catalunya amb 253 punts, seguides de la Comunitat Valenciana amb 234 punts, i 3.eres. les noies d’Andalusía amb 230 punts, entre 17 Sel.leccions Autonòmiques participants en femenines.

Anna Massa va assolir un nou Rècord de Catalunya Cadet en Salt de Perxa, amb 3,55 m..