5 Atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya Absoluts d’Alcobendas

Un total de cinc atletes del C.A. Igualada Petromiralles, participaran els propers dissabte i diumenge, 26 i 27 de Juliol, en la gran cita de l’atletisme estatal, els 94.ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es tornen a celebrar a la localitat madrilenya d’Alcobendas.

És la competició més esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, l’última oportunitat per assolir la mínima pel Campionat d’Europa de Zurich del 12 al 17 d’agost propers.

El medionenc Eduard Viles, intentarà lluitar pel campionat d’Espanya en la prova dels 100 m.llisos, amb els grans especialistes estatals del moment, com "el pájaro" Ángel David Rodríguez, recordman estatal de l’hectòmetre, que es l’altre velocista que posseeix la mínima europea, i amb el també atleta del Barça Adrià Burriel, un altre company del relleu estatal de 4 x 100 m., entre altres.

La vilanovina Ariadna Ramos, participarà en la prova del Triple Salt, amb un millor registre de 13,06 m., Rècord d’Igualada absolut assolit al Campionat del Mediterrani Sub-23 d’Aubagne (França) el passat mes de Juny, per l’atleta anoienca de categoria promesa.

El júnior Marc Sànchez prendrà part en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,10 m. assolida el passat mes de Febrer a la pista coberta de Sabadell, en el decurs dels Campionats d’Espanya Absoluts indoor d’enguany.

La Juvenil pierenca Sheila García, participarà en el Salt de Llargada, amb els 5,83 m. assolits a Valladolid el passat diumenge, que li donaren el Campionat estatal, i quedant-se a 2 cm. del Rècord d’Igualada absolut de la prova.

Iván Zarco participarà en els 5.000 m.llisos, amb un millor registre enguany de 14’31"80, assolit a Palafrugell el passat 31 de Maig.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte, dissabte i diumenge.