5 Atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya Absoluts de Castelló

5 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, participaran els propers dissabte i diumenge, 01 i 02 d’Agost, en la gran cita de l’atletisme estatal, els 95.ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es disputaran al complex esportiu Gaetà Huguet  de Castelló.

Es la competició mes esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, l’última oportunitat per assolir la mínima pel Campionat del mon de Beijing (Xina) del 22 al 30 d’Agost propers.

El medionenc Eduard Viles, intentarà lluitar pel campionat d’Espanya en la prova dels 100 m.llisos amb els grans especialistes estatals del moment, com “el pájaro” Ángel David Rodríguez, recordman estatal de l’hectòmetre. El millor registre de Viles aquesta temporada es de 10″47.

La vilanovina  Ariadna Ramos, participarà en la prova del Triple Salt, amb un millor registre de 13,21 m., rècord d’Igualada absolut per l’atleta de categ. Promesa.

La Junior pierenca Sheila García participara en el Salt de Llargada, amb els 6,18 m. assolits enguany,  rècord d’Igualada absolut de la prova.

El Promesa Marc Sànchez prendrà part en el Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,13 m., marca personal de l’igualadí.

La Juvenil Anna Asensi participarà en els 200 m.llisos, amb un millor registre enguany de 24″90, i també en els 100 m.ll., amb un registre de 12″22, ambdues marques personals, en el seu debut als estatals absoluts d’aire lliure.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte i també per Internet, per la pag. web de la RFEA, dissabte i diumenge.