5 Atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya Absoluts de Gijón

5 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, participaran els propers dissabte i diumenge, 23 i 24 de Juliol, en la gran cita de l’atletisme estatal, els 96ens. Campionats d’Espanya Absoluts aire lliure, que enguany es disputaran al complex esportiu de Las Mestas, de Gijón. Els 5 atletes del CAI han assolit les mínimes de participació corresponents.

Es la competició mes esperada pels atletes que tenen la mínima per participar-hi, i per a alguns, l’últim test de cara als Jocs Olímpics de Rio dels propers 12 al 20 d’Agost.

El medionenc Eduard Viles participarà en la prova dels 100 m.llisos, amb un registre enguany de 10″55.

La vilanovina Ariadna Ramos participarà en la prova del Triple Salt, amb un millor registre de 13,12 m. i podría participar també en el Salt de Llargada, amb 5,80 m. enguany, participació pendent de confirmar per la RFEA.

Maria Caridad Hernández participara en el Salt de Llargada, amb els 6,03 m. assolits enguany en pista coberta, en la seva reaparició després d’una lesió recent.

Lahcen Ait Alibou competirà en els 5.000 m.ll., amb un millor registre de 13’54″61 del passat mes de Maig a Lloret de Mar, rècord d’Igualada de la prova.

Marc Sànchez prendrà part en el Salt d’Alçada, enguany amb una marca de 2,12 m., assolida també en pista coberta per l’igualadí.

Les proves podran ser seguides pel canal esportiu de RTVE Teledeporte i també per Internet, mitjançant la pàg. web de la RFEA, dissabte i diumenge.