5 MEDALLES PELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTS DE MATARÓ – EL CAI 5.é. PER CLUBS

Els i les atletes del C.A. Igualada Petromiralles tingueren una brillant actuació els passats dimarts i dimecres a l’Estadi Atlètic de Mataró, en el decurs dels 93.ens. Campionats de Catalunya Absoluts, disputats enguany novament amb el format de l’Open Catalunya, el que va permetre als afeccionats el poder gaudir de la participació al festival d’alguns atletes d’alt nivell estatal i internacionals, i dels catalans capdavanters en les diferents proves.

Un total de 18 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, – la participació més nombrosa del seu historial -, competíren en aquests Campionats, amb una magnífica actuació global, aconseguint un total de 5 medalles, 1 d’Or, 3 d’Argent i 1 de Bronze, i diversos llocs de finalistes en les proves respectives. El CAI Petromiralles va ser el 5.é. club absolut per puntuació global dels seus atletes, amb 56 punts, únicament superat pels 3 grans de l’atletisme català, i pel Valencia Terra i Mar, entre un total de 49 clubs classificats.

Cal ressaltar, dintre de la gran actuació dels atletes del CAI, el Campionat de Catalunya Absolut assolit per la llançadora Èlia Pascual en Javelina, amb un millor llançament de 50,07 m., nou Rècord dels Campionats, i prova en la que era 2.ª i medalla d’Argent l’atleta Promesa Níria Pascual, amb un millor llançament de 48,26 m., en una brillant actuació d’ambdues atletes.

Van sobresortir també les brillants actuacions de la Junior Ariadna Ramos, 2.ª i Sots-Campiona de Catalunya en el Triple Salt, amb 12,42 m., i del Juvenil Jordi Yoshinori Matsuoka, també 2.n. i Sots-Campió català en el Salt de LLargada, amb un millor intent de 7,11 m., preparant ambdós atletes les competicions internacionals amb la sel.lecció estatal d’aquest mes de Juliol.

La medalla de Bronze va ser assolida per la Juvenil pierenca Sheila García, 3.ª en el Salt de LLargada amb 5,53 m., i que era a més 4.ª en els 100 m.llisos amb un registre de 12”45 a la final, després d’entrar 2.ª en la s/f. corresponent amb 12”63, preparant també la seva participació europea al FOJE d’aquest mes de Juliol, amb la Sel.lecció estatal Juvenil.

El migfondista pierenc Victor Montaner, era també 3.er. en els 1.500 m.ll. masc., amb un gran registre de 3’45”11 actuant fora de concurs al Campionat de Catalunya, en una gran actuació.

El Junior Marc Sànchez era 4.t. en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,96 m., i Natàlia Hurtado era 5.ª en el Triple Salt amb 10,83 m., mentre Marc Moreno era 6.é. en els 800 m.ll. amb
1’51”50 – marca personal -, i el Junior Santi Ramos 6.é. en el Salt de Llargada amb 6,70 m., en destacades actuacions d’aquests atletes.

Pau del Pozo era 9.é. en els 5 Qm. Marxa amb 24’26”99, prova en la que es va retirar el Cadet Hector Hidalgo per indisposició. Cristina Fernàndez era també 9.ª en el llançament del Disc, amb un millor intent de 35,52 m..

Roger Vila era 12.é. en els 1.500 m.ll. amb 3’58”35, i el Juvenil Eduard Fàbregas 12.é. en el Salt d’Alçada amb 1,87 m., també sel.leccionat per al FOJE amb la sel.lecció estatal Juvenil.

El Junior Albert Hernàndez era 5.é. en la 1.ª s/f. dels 400 m. tanques amb un registre de 55”98, i el Juvenil Jan Roca entrava 6.é. en la 2.ª s/f. dels 200 m. llisos, amb 23”25.

Sobresortiren també actuacions d’atletes de primer nivell estatal com el burgalés Diego Ruiz, 1.er. en els 1.500 m.ll. del Meeting amb 3’38”00, i Jordi Sànchez – F.C. Barcelona – va establir un nou Rècord de Catalunya absolut en Javelina, amb 73,08 m., entre altres grans actuacions i registres tant als Campionats com per part dels atletes Internacionals Open.