6 MEDALLES PELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES ALS CAMP. CATALANS JUNIOR INDOOR

Els 3 atletes Junior del C.A. Igualada Petromiralles participants als Camp. de Catalunya Junior indoor, van protagonitzar una sensacional actuació el passat diumenge a Sabadell, assolint un total de 6 medalles en les proves respectives, i diverses mínimes pels Camp. d’Espanya Junior del proper cap de setmana a Antequera.

Cal ressaltar el doble Campionat Català assolit per Santi Ramos en la Final dels 60 m. tanques, amb un gran registre de 8”45, marca personal, i que era també Campió en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 6,60 m., a més de medalla de Bronze en el Salt d’Alçada amb marca personal de 1,88 m., en una brillant actuació de l’igualadí.

Va sobresortir també el Campionat català en el Salt d’Alçada assolit per Marc Sànchez, amb 1,95 m., assolint també el Sots-Campionat català en els 60 m.tanques, amb un gran “crono” de 8”54, marca personal, en una gran actuació de l’igualadí.

La vilanovina Ariadna Ramos es proclamava també Campiona de Catalunya en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 5,38 m., complertant la brillant actuació dels Junior del CAI a Sabadell.