8 medalles per als atletes del CAI Petromiralles, als Campionats de Catalunya Universitaris

Dissabte passat, 7 d’Abril, es disputaren a les pistes de les Basses de Lleida,  els Campionats de Catalunya Universitaris en pista, amb una nombrosa participació d’atletes defensant els colors de les diferents Universitats catalanes. Eren classificatoris per als Campionats d’Espanya.

Hi prengueren part 7 atletes del C.A.Igualada Petromiralles amb una gran actuació global, assolint 8   medalles i 2 llocs de finalista en les proves respectives: 3 d’Or, 3 d’Argent i 2 de Bronze.

Cora Salas era bi campiona de Catalunya, en les proves del Salt d’Alçada, amb 1,50 m., i en Llargada, amb 5,41 m. (vent -3,6 m/s.), defensant els colors de la Universitat Autònoma de Barna.

Nora Taher era campiona de Catalunya en el Triple Salt, amb 11,80 m. (vent – 2,2 m/s.), competint per la Universitat Autònoma de Barna.

Jordi Yoshinori Matsuoka era sots campió en Salt d’Alçada, amb 1,94 m., defensant els colors de la Universitat Autònoma de Barna., seguit de Marc Sànchez – UAB -, 3er i Bronze amb 1,90 m.

Cristina Fernández era sots campiona en llançament de Pes, amb 9,72 m., i 3ª i Bronze en Disc, amb 32,34 m., defensant els colors de la Universitat de Lleida.

Francesc Adrià Bertran era sots campió en llançament  de Javelina, amb 48,73 m., a més de 4t en Pes, amb  9,96 m., defensant els colors de la Univ. Politècnica de Catalunya.

María Abadal era 6ª en Salt de Llargada, amb 4,87 m. (vent – 1,5 m/s.), defensant els colors de la Universitat Autònoma de Barna.

– Club Atlètic Igualada –