ABDERRAZAK SAMAOUI – C.A. VILAFRANCA – i PAULA BLASCO- CAI PETROMIRALLES -GUANYADORS DE LA 19.ª MILLA URB. BARRI DEL ST.CRIST –

El passat diumenge 02 de Juny al matí, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 19.ª edició de la Cursa Popular en la modalitat de la Milla Urbana (1.609,32 m.) i que va comptar amb la participació d’un nombrós grup d’atletes classificats entre les 3 curses de la Milla cel.lebrades, més un nombrós grup de quitxalla en la mini-cursa no competitiva, que van correr acompanyats dels seus pares o familiars.

Els guanyadors absoluts foren l’atleta Promesa del C.A. Vilafranca Abderrazak Samaoui en masculins, amb un bon registre de 4’43”, i l’atleta Infantil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, guanyadora de la cursa femenina amb un bon registre de 5’49”. Ambdos atletes, s’endugueren les paneres de queviures amb que premiava l’organització als participants que assolissin els millors registres masc. i fem. de la prova.

En la prova gran masculina, en la que es classificàren 35 atletes, l’atleta del C.A. Vilafranca Abderrazak Samaoui s’impossava amb 4’43” seguit del Veterà del CAI Petromiralles Francesc LLamas, 2.n. amb 4’46”, i era 3.er. José Aranda amb 4’51”, entrant 4.rt. Marc Martinez amb 4’59” i 5.é. Xavier Cerrato amb 5’04”.

En la prova de femenines de totes les categoríes, l’Infantil del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, va repetir la victòria de l’any anterior, amb un bon “crono” de 5’49”, davant de l’atleta Aleví del CAI Petromiralles Marcel.la Solé, 2.ª amb 5’59”, i era 3.ª Jana Roca – CAI Petromiralles – amb 6’01”. Entrava 4.ª M.ª Dolors Palau – amb 6’06”, i 5.ª Judit Pablos amb 6’08”. Aquesta cursa va tenir un total de 22 atletes classificades.

Pel que fa a la cursa de promoció masculina, amb un total de 26 classificats, el guanyador va esser el Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Marcel Abad, imposant-se Suhail Clemente en categ. 3M, Abel Méndez en categ. 2M, i Pepe García en categ. 1M. El premi al 1.er. local va ser per a Martin Boixadé.

El premi al participant més Veterà va ser per a Josep Torras, i el premi al 1.er. local de les categ. superiors va ser per a Josep Pont.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de les curses, va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Igualada sr. Marc Castells, acompanyat del Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament igualadí sr. Jordi Segura, i de la sra. Carme Martín, en representació de fruitería SA2TE d’Igualada.

Les proves eren organitzades per l’Associació de Veïns del Barri del St. Crist, amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Igualada, i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb el suport de Super Mas i Marathon Esports – Diadora.

Resultats