Abdessamad Oukhelfen, 4t Junior i Lahcen Ait Alibou, 5è Promesa, al Campionat d’Espanya de Cros de Calatayud

L’atleta Promesa del C.A.Igualada Petromiralles Lahcen Ait Alibou, va assolir una brillant 5ª posició individual i el sots campionat estatal per equips amb Catalunya, al Campionat d’Espanya Promesa individual i per Seleccions Autonòmiques diumenge passat al matí. Abdessamad Oukhelfen – CAI Petromiralles – era 4t en la prova Junior corresponent, assolint el 3r lloc per equips amb la Selecció Catalana, als Camp. d’Espanya de Cros individuals i per Seleccions Autonòmiques de Calatayud. En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Cadet fins a Veterans, masc. i fem.

Lahcen Ait Alibou entrava en 5ª posició Promesa amb 32’03” sobre 10.279 m. de cursa. Va ser el primer català classificat, assolint amb Catalunya el sots campionat d’Espanya per Seleccions. Els catalans entraren: 5è Lahcen Ait Alibou – 7è Mohamed Zarhouni – 8è Ibrahim Chakir – 19è Khalid Oughzif – 20è Llorenç Esteve i 36è Mourad Mounim.

Abdessamad Oukhelfen -CAI Petromiralles – era 4t en Junior i assolia la medalla de Bronze amb la Selecció catalana Junior, amb 25’47” per cobrir els 8.211 m. de cursa. Va entrar també primer català classificat. Els catalans entraren: 4t Abdessamad Oukhelfen – 6è Alexis Rodríguez – 23è Marc Tresserra – 42è Achraf Boufra i 74è Genís Ferràndez.

La mallorquina Maria dels Àngels Mestre – CAI Petromiralles – era 27ª en Promesa fem., actuant individualment amb la Selecció de les Illes Balears, amb 41’29” per cobrir els 10.279 m. de la prova absoluta fem. Promesa/Sènior.