Abdessamad Oukhelfen – CAI Petromiralles – 7è atleta estatal al Cros Internacional de Atapuerca

 

Diumenge passat 11 de Novembre al matí, es disputava al circuit del Parque Arqueológico de Atapuerca (Burgos) la 15ª edició del Cros Internacional de Atapuerca, amb una multitudinària participació de més de 6.000 atletes, entre ells diverses primeres figures del Cros internacional i estatal, en formar part del circuit internacional IAAF d’aquesta temporada, que inclou les 9 millors proves a nivell mundial, i considerat el millor Cros de l’estat per la RFEA.

Hi van participar 2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, entrant 7è estatal absolut en la prova gran masc. Abdessamad Oukhelfen, i 11ª estatal en categ. Sub-20 fem. Naima Ait Alibou, en una brillant actuació global dels atletes del CAI.

Abdessamad Oukhelfen era 1er Promesa estatal i 7è  atleta estatal absolut amb 26’51” en la prova elit internacional masculina sobre 9.000 m. de recorregut dominada per Jacob Kiplimo – Uganda -, entre un total de 176 classificats, imposant-se entre altres a l’internacional Fernando Carro – Nike – amb 27’02”.

Naima Ait Alibou era 11ª estatal en Junior fem., amb 14’34” per cobrir els 4.000 m. de recorregut, cursa dominada per la portuguesa Mariana Machado – Sporting de Braga –  i en la que es classificaren 116 atletes.

L’etíop Senbere Teferi era la guanyadora de la prova elit internacional femenina amb 25’51”, sobre 8.000 m. de cursa

– Club Atlètic Igualada