Abdessamad Oukhelfen, Carla Bisbal i l’equip Promesa masc. del CAI, guanyadors al Cros de Sabadell

Diumenge passat es va dur a terme la 57ª edició del Cros de St. Sebastià, al Parc de Catalunya de Sabadell, que enguany acollia també el Campionat de Catalunya de Cros Curt per clubs masc. i fem.

Hi van participar 21 atletes del C.A.Igualada Petromiralles /Dental Igualada, amb una molt destacada actuació global, assolint 3 victòries en total:  Abdessamad Oukhelfen en categ. Promesa masc., Carla Bisbal en Infantils fem. i l’equip Promesa masc. guanyador per clubs.

Va sobresortir el triomf d’Abdessamad Oukhelfen en Promesa masc., seguit de Guillem Carner, 8è, d’Ayoub Ouchbab, 14è, i de Raúl López, 22è, el que els donava el triomf per equips Sub-23 amb 45 punts.  A més, l’equip absolut del CAI va ser 9è al Campionat Català de Cros Curt, entrant 76è Sènior José Daniel Morales.

Cal ressaltar també la victòria de Carla Bisbal en Infantils fem., seguida d’Aya Boulbayem,   14ª, i de Carlota Mollà, 16ª.

Clara Enrich era 2ª en Alevins fem., seguida de Martina Llorach, 14ª. Xavier Nogales era 3er en Benjamins masc., seguit de Guillem Llorach, 25è.

Jan Bisbal era 6è en Cadets masc. i Mariona Rodríguez 10ª en Cadets fem., seguida d’Olatz Zamora, 13ª.

Nil Cabello era 14è en Infantils masc., seguit de Hamza Zeroual, 26è.  Nico Valle era 19è en Alevins masc., seguit d’Ulisses Caldito, 34è.

Laia Cerro era 21ª en Benjamins fem., entrant 38ª Lucía Gozalo.

El guanyador absolut masc. era Elmehdi Abouhanah – F.C. Barcelona -, mentre Míriam Ortiz – A.A. Catalunya – era la guanyadora fem. absoluta.

Club Atlètic Igualada