Aitor Caldito – CAI Petromiralles – sots campió d’Espanya Cadet CSD amb Catalunya, a Lorca

L’atleta de categ. Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Aitor Caldito, es va proclamar sots campió d’Espanya Cadet CSD per seleccions Autonòmiques, formant part de la Selecció Catalana, en la seva participació al Campionat d’Espanya disputat el cap de setmana passat -dissabte i diumenge – a Lorca (Murcia).

Individualment, Aitor Caldito era el guanyador i medalla d’Or en el Triple Salt amb un millor intent de 13,52 m., marca personal de l’anoienc, que era a més 6è amb 45”16 amb el relleu de 4 x 100 m. català format per Ismael Faty – Aitor Caldito – Mario Montes i Arnau Roig.

La Selecció Catalana es va proclamar sots campiona estatal en masculins amb 266 punts, a únicament 2 punts de la Comun. valenciana, 1rs. amb 268 p., i per davant de Castella Lleó, 3ers. amb 261 punts, entre 17 selecc. autonòmiques participants.

La Selecció Catalana era campiona estatal en femenines amb 259 punts, seguides d’Andalusia, 2es. amb 251 punts i de Castella/Lleó, 3eres. amb 239 punts, entre 17 selecc. participants.