AJORNAMENT DE LA PUJADA A LA TOSSA

AJORNAMENT DE LA PUJADA A LA TOSSA

DEGUT A LES CONDICIONS CLIMATOLÒGIQUES DEL PASSAT DIUMENGE QUE VAN IMPOSSIBILITAR REALITZAR L’ESDEVENIMETN, AQUEST TINDRÀ LLOC EL PROPER DIUMENGE DIA 27

XLVI PUJADA IGUALADA – LA TOSSA DE MONTBUI
VIIIè MEMORIAL LLUIS TORRESCASANA
2ª CAMINADA POPULAR
27 de Gener 2019

      REGLAMENT                       

  1. La prova es oberta a tots els atletes que hi vulguin participar, sense distinció de categoria, sexe o nació, oberta a federats i no federats, Majors de 14 anys.
  1. El recorregut és de 7.500 mts. aproximadament.

L’ hora de sortida de la cursa serà a les 10 del mati, des de l’Estadi Atlètic. Els participants en la Caminada Popular, sortiran a les 9 h. del matí.

L’Arribada està situada al cim de la muntanya de La Tossa de Montbui. El recorregut, per ambdues modalitats, serà per camins forestals i corriols, fins arribar al cim.

  1. CATEGORIES:

1m.-7f.   Nascuts els anys 2002 – 03

2m.-8f.        “         “    “    1999 –  01

3m. 9f.        “         “    “    1979 –  98

4m. 10f.      “         “    “    1969 –  78

5m. 11f.      “         “    “    1960 –  68

6m. 12f.      “         “    “    1959  i anteriors

  1. Tindran trofeu els tres primers/eres. de la General de la Cursa, i el primer/era. de cada categoria. La Caminada Popular és NO COMPETITIVA. Tots els participants seran obsequiats a l’arribada amb un obsequi significatiu, una bossa d’avituallament final i un ticket per a la botifarrada.
  2. Pel sol fet de participar, s’accepta tot el preceptuat en aquest Reglament. Tot el que no sigui especificat en el mateix, queda sota la decisió de l’Organització. La seva decisió serà inapel·lable.
  3. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Sr. Jutge Àrbitre, acompanyades d’un dipòsit de 30€,      i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En cas de ser acceptada la reclamació, es retornarà el dipòsit.
  4. L’ organització disposa d’ una assegurança de responsabilitat Civil segons normes de la legislació vigent. Tots els atletes no federats tindran una assegurança personal d’accidents. 
  5. DRETS D’ INSCRIPCIÓ

Preu de l’inscripció: 5€

Inscripcions obertes fins el 25 de Gener. Es prega fer la inscripció prèvia, a efectes de la previsió per a la botifarrada.

També es podran fer el mateix dia de la cursa, si no s’ha arribat als  200 participants globals.

  


 

  1. EL PAGAMENT ES FARÀ EL MATEIX DIA DE LA CURSA,

     AL RECOLLIR EL PITRALL.

  1. Es farà una botifarrada, tant per als atletes com també per als participants en la Caminada Popular.

També hi haurà Bus per a la tornada, després de la cursa.

 

CLUB ATLÈTIC IGUALADA