AL SETEMBRE TORNA L’ESCOLA ESPORTIVA

 

El 12 de setembre començarà la nova temporada 2018-2019 i com no pot ser de cap altra manera, carregada d’ il·lusió i amb l’energia positiva necessària per afrontar una temporada amb molts reptes esportius.
Al CAI ens agrada el moviment, el joc i l’esport. Aquestes tres paraules són sinònimes de salut, diversió i educació. A l’escola del CAI no fem cap tipus de selecció de nivell i tots els nois i noies tenen cabuda. Per aquest motiu diem que no s’ha de tenir por a l’atletisme i a la triatló. Per això us animem a fer una proba i a conèixer-nos. Durant la segona quinzena de Setembre farem portes obertes per venir a provar a l’escola i realitzar les inscripcions.
A més a més, enguany podrem gaudir del nou mòdul cobert que ens permet dipsosar d’un nou espai per entrenar proves tècniques així com també entrenar a cobert els dies de pluja o de baixes temperatures.

Inscripcions i informació de l’escola esportiva
Les inscripcions es podran realitzar a través de la web del club a partir del Setembre. De forma presencial es podran realitzar també durant els 15 dies de portes obertes.
El nostre horari d’oficines, d’atenció a les famílies envers l’escola esportiva, serà a partir del dioa 13 de setembre i de  17:30 a 19:30h.


Una escola consolidada
Tot i que el resultat esportiu no és per nosaltres el més important ni el que més valorem, el cert  és que gràcies als resultats esportius de la darrera temporada -medalles i podis-,  al nombre de llicències i participació a les diverses competicions, ens hem consolidat com una de les 3 millors escoles de Catalunya sent  el nostre, un model de referència en la formació de joves esportistes.

A nivell absolut, el primer equip del CAI segueix entre els millors de Catalunya competint a la màxima categoria. Molts ateltes del primer equip es van iniciar a l’escola esportiva. Per tant creiem que l’escola del club assenta les basses dels atletes del futur.

L’atletisme com a esport referent
L’atletisme és un esport que té el seu fonament en el desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques com són: caminar, córrer, saltar, girar o llançar. Habilitats que són també la base motriu de la resta d’esports.

L’escola esportiva del Club Atlètic Igualada, els hi ofereix un programa d’activitats dirigides a millorar i enriquir el bagatge motriu del seu fill/a, amb una proposta específica per a cada edat però amb un objectiu comú: treballar els valors positius d’aquest esport com son l’esperit de superació, la perseverança, l’autoestima o  el respecte entre d’altres. Per suposat des d’una vessant pedagògica i educativa guiada pels tècnics.

L’objectiu principal és que els nostres atletes se superin dia a dia i millorin les seves condicions atlètiques i que els beneficis d’aquest treball tinguin una extrapolació en el dia a dia i a la vida quotidiana.

T’agrada córrer, nedar i anar amb bicicleta?
L’escola de triatló també es va fent gran i enguany engegarem la nostra quarta temporada. D’aquesta manera els més joves tenen l’oportunitat de conèixer i practicar aquesta modlaitat.

La finalitat és promoure el triatló i el duatló entre els nens i nenes de la comarca. Creiem que la millor manera de treballar els diferents aspectes tècnics és en grup per poder millorar i aprendre els uns dels altres.

L’escola de triatló comença a la categoria sub 12 i fins la categoria sub 18.

 

HORARIS ESCOLA ESPROTIVA:
Inici de l’escola esportiva: 12 de setembre

Categoria prebenjamí (2012-2013-2014) i categoria sub 10 (2010-2011)
Dies: dilluns, dimecres i divendres
Horaris: de 17:45h a 19:15h
sessions/setmana preu/mes
1 35€
2 39€
3 41€

 

 Categoria sub 12 (2008-2009) i categoria sub 14* (2006-2007)
Dies: dilluns, dimarts, dimecres i divendres
Horaris: de 17:45h a 19:15h
sessions/setmana preu/mes
1 37€
2 41€
3 44€

 

*Els atletes de la categoria sub 14 hauran d’assistir a un mínim de 2
dies a la setmana.Categoria sub 16 (2004 i 2005) i categoria sub 18 (2003-2002)
Dies: dilluns, dimarts, dimecres i divendres
Horaris: de 19:00h a 20:30h
sessions/setmana preu/mes
1 41€
2 43€
3 o 4 45€

 

 HORARIS ESCOLA DE TRIATLÓ:
Inici de l’escola esportiva: 13 de setembre

Categories: sub 12, 14, 16 i 18 (del 2009 al 1999)

Entrenaments dirigits per:
Entrenadors especialitzats cadascun d’ells en la seva especialitat: natació, ciclisme i atletisme.
Els alumnes de l’escola de triatló podran complementar el seu entrenament, si ho desitgen, amb algun dia més a l’escola d’atletisme al preu de 3€ per sessió/mes.

Entrenaments, preu/mes:   €
– 1 sessió de running i bicicleta. Dimarts a l’estadi atlètic: 19:00h a 20:30h

– 2 sessions de natació. Dimecres de 19 a 20h (pendent de confirmacio segons conveni i disponibilitat de piscina) i dissabtes de 13:30h a 14:30h. Piscina de Les Comes.

* Escola d’atletisme i triatló. Amb el primer rebut s’inclourà un suplement de 50 euros en concepte de llicència, assegurança esportiva i equipament esportiu. Quedant el mes de setembre gratuït. El nombre d’alumnes per dia i categoria serà limitat, per tant, l’acceptació de leinscripcions es farà per ordre de recepció.