ALBERT MORENO – CAI Triatló Petromiralles – i CARLA BISBAL -CAI Petromiralles/Dental Igualada -, GUANYADORS DE LA 39ª CURSA POPULAR D’IGUALADA –

Diumenge passat al matí, un total de 4.625 atletes participaren en la 39ª edició de la Cursa  Popular d’Igualada, que com es habitual, va comptar amb l’organització del Departament d’Esports de l’Ajuntament igualadí, en col·laboració amb el Consell Esportiu d’Anoia, i també amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Consell Català de l’Esport, del C.A.Igualada Petromiralles, i el suport de BBVA/CX, essent l’acte inaugural dels 66ens. Jocs Escolars de l’Anoia, i enguany, primer acte de la candidatura d’Igualada com a Ciutat Europea de l’Esport 2019.

Enguany la cursa estrenava un nou recorregut, amb sortida i arribada al Parc Central d’Igualada. Hi ho va fer amb nou rècord de participació, amb un total de 4.625 atletes: 2.114 atletes es classificaren en la prova gran, sobre els 5.000 m. aproximats del recorregut A, mentre que 2.511 ho feren en la cursa B, reservada als mes petits i acompanyants (no competitiva), de 1.900 m. aproximats de recorregut.

El triatleta igualadí del C.A. Igualada Triatló Petromiralles Albert Moreno  aconseguia el  triomf  absolut en la cursa, imposant-se amb un “crono” de 15’59”, seguit de l’atleta del JAB Berga Guillem Fernández, 2.n. absolut amb 16’16”, i era 3.er. el Junior del CAI Petromiralles Guillem Carner,  amb 16’49”.

En femenines, la prova va esser guanyada per la Infantil Carla Bisbal, atleta del C.A. Igualada Petromiralles/Dental Igualada, amb 19’12”, entrant 2.ª fem. absoluta la Cadet Júlia Solé – CAI Petromiralles/Dental Igualada -, amb 20’10”, i era  3ª la triatleta del  CAI Triatló Petromiralles Aida Solà, amb 20’21”.

El premi reservat a l’escola amb més participació va ser per al Col·legi Maristes Igualada,  rebent els 175 €. en material esportiu, seguits de l’Escola Pía, amb un premi de 125 €. en material esportiu, i de l’Academia Igualada, amb un premi de 75 €. en material esportiu, mentre que el premi de 175€. en material esportiu a l’escola amb major percentatge de participació en relació al nombre total d’alumnes matriculats, va ser per a l’Institut Badia i Margarit.   També la firma Aquasos  va lliurar un xec de 2.312,50 Euros a la Fundació Kalilu Jammeh, destinat a l’ajut als nens d’aquella entitat de Gàmbia, quantitat assolida amb la donació de 0,50 Euros per cada participant en la cursa igualadina.

Efectuaren el repartiment de Premis i Trofeus de la Cursa al Parc Central els srs. Marc Castells, Alcalde d’Igualada, acompanyat de la sra. Rosa Mª Plassa – Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada – , del sr. Fermí Capdevila, regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament igualadí  i del sr. Conrat Gual, en representació de BBVA/CX.

– Club Atlètic Igualada –