Albert Moreno i Paula Blasco -CAI- els més ràpids a la 17a Cursa Sant Silvestre de Vilanova del Camí

Classificació 2250
Classificació 5000

Els Atletes Albert Moreno Molins i Paula Blasco, tots dos del Club Atlètic Igualada Petromiralles, s’imposaren en la 17a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Vilanova del Camí.

L’Albert aturà el crono en 15′ 45″ sobre una distancia de 5Km, seguit del Marc Moreno – CAI Petromiralles – 2n. amb 16′ 06″ i del Guillem Carner – CAI Petromiralles -3r, amb 16′ 09″.

En fèmines, Paula Blasco feu el recorregut en 18′ 39″, seguida d’ Èlia Ibarra i de Paquita Pérez, totes tres del CAI Petromiralles, amb un temps de 19′ 36″ i 19′ 48″ respectivament.

Aquests foren els més ràpids d’una prova multitudinària, que continua creixent en participació i en ambient festiu.

En aquesta edició s’enregistraren 780 participants de totes les edats, esdevenint un nou rècord de la prova i superant les previsions. 624 atletes participaren en la cursa gran, i 156 en la de Promoció, cadascú corrent amb la seva motivació i objectius particulars. Atletes i simpatitzants donaven a la vilanovina Plaça del Mercat, un espectacular ambient de festa.

A les 17:20h es donava la sortida a la Cursa Infantil. En aquesta prova s’imposaren Dídac Taulats, atleta infantil de l’A.A. Catalunya, amb un crono de 8′ 49″,seguit de Judith Ibarra, infantil del Club Atlètic Igualada, guanyadora fem. amb 8′ 52″. Entrava 3r Mohamed Ayyad, aleví del CAI, 2n. masc. amb un temps de 8′ 59″. L’Infantil del CAI Marcel·la Solé era 4ª gral. i 2ª fem. amb 9’04”, mentre era 5è i 3r masc. l’infantil Jan Bisbal – CAI – amb 9’09”. La 3ª fem. i 8ª general era l’alevi Carla Bisbal – CAI – amb 9’22”.

La prova de 5km sortí puntualment a les 18h i recorregué els carrers de la vila amb nombrosa presència de públic.

Cap a les 19h es duia a terme l’entrega de premis a càrrec de l’alcaldessa de la vila Vanesa González, del regidor d’esports Antoni Maturana i de Ton Marcet, delegat al municipi de l’entitat patrocinadora BBVA CX.

Els premis absoluts, un any més consistiren en lots Nadalencs patrocinats per Godoy, Blautec, M. Prieto i Fusteria Abad. Els atletes guanyadors de cada categoria s’enduien la també tradicional coca de cap d’any.

En aquesta edició el premi esperit nadalenc recaigué en un nombrós i destacat grup de la “inserso”, fantàsticament caracteritzat per a l’ocasió.

La prova fou organitzada pel Servei d’esports de l’Ajuntament de Vilanova, amb el suport de Diputació de Barcelona i del C.A.Igualada i va comptar amb un desplegament de més de 70 col·laboradors que la feren possible.