Albert Moreno nou fitxatge del Club Atlètic Igualada

Dilluns 20 d’octubre, dins els actes celebrats a l’ajuntament en reconeixement per la gran temporada i l’ascens aconseguit pels triatletes del Club Atlètic Igualada, també es va fer la presentació oficial del jove triatleta igualadí Albert Moreno com a nou fitxatge del Club Atlètic Igualada. A l’ajuntament es va realitzar la presentació oficial i la signatura dels contractes.

En l’acte van estar presents l’alcalde igualadí Marc Castells i una gran part del membres del govern igualadí. Així com també per part del Club Atlètic Igualada el president Ramón Mir, el president de la secció de triatló Toni Salanova i el secretari Josep Cantero.

L’Albert Moreno, es un jove triatleta professional que en l’actual temporada aconseguit participar al mundial de triatló èlit de mitja distancia celebrat al Canadà, on va aconseguir finalitzar en una brillant 15ena posició absoluta. En aquesta prova es va haver d’enfrontar als millors triatletes profesionals del mon com Javier Gomez Noya, recent campió mundial i medallista olímpic o bé l’alemany Jan Frodeno que va ser campió olímpic.

A més del gran èxit aconseguit al mundial de triatló per l’Albert Moreno, també ha realitzat brillants actuacions en l’actual temporada, participant en moltes proves de caire internacional i aconseguint molts podis com per exemple a l’exigent triatló d’Alpe d’Huez o varies proves del circuit Ironman celebrades a Italia, França i Alemanya entre altres.

Des de el Club Atlètic Igualada estem molt contents per la incorporació del jove triatleta igualadí, on l’ajudarem en tot el possible per a que continuï gaudint del triatló i aconseguint èxits dins la seva carrera esportiva.