ANNA ASENSI –CAI PETROMIRALLES – SOTS-CAMPIONA D’ESPANYA CADET EN 60 M. LLISOS A VALENCIA

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Anna Asensi, es va proclamar brillantment Sots-Campiona d’Espanya Cadet indoor en 60 m.llisos, en el decurs dels 26.ens. Campionats d’Espanya Cadet disputats el passat cap de setmana al Palau d’Esports Lluis Puig de la capital valenciana, en doble Jornada de dissabte i diumenge. Hi participàren 3 atletes del CAI, entre una multitudinària participació d’atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1998/99, amb una molt destacada actuació global de les anoienques.

Anna Asensi va assolir el Sots-Campionat estatal – Argent – en els 60 m. llisos, amb un millor registre de 7”83 a la Final, marca personal, després d’entrar 1.ª en la semi-final corresponent amb 7”84, llavors marca personal de l’igualadina, i d’haver-se impossat també en la 1.ª sèrie classif. amb un registre de 7”91, en una brillant actuació de l’igualadina.

Gemma Ortega era 6.ª en la 4.ª sèrie classificatòria dels 60 m.llisos amb 8”29, i Judit Bascompte era 5.ª en la 6.ª sèrie classificatòria en la mateixa prova amb 8”40, no accedint ambdues atletes a semi-finals, en el seu debut als Campionats d’Espanya Cadet, complertant la molt destacada actuació de les atletes del CAI a Valencia.