ANNA ASENSI i NURIA REY -CAI PETROMIRALLES – BRONZE ALS CAMPIONATS D’ESPANYA CADET CSD AMB CATALUNYA A MÀLAGA –

Les atletes de categoría Cadet del C.A.Igualada Petromiralles Anna Asensi i Nuria Rey, van assolir dissabte una brillant 3.ª posició i el Bronze corresponent, amb la Sel.lecció Catalana, als Campionats d’Espanya Cadet per Sel.leccions Autonòmiques, en les proves disputades a la Ciudad Deportiva Carranque de Màlaga, amb l’organització del Consejo Superior de Deportes.

Catalunya es va imposar per Sel.leccions en masculins, i va ser 3.ª i medalla de Bronze en femenines. En femenines, les catalanes foren 3.eres. amb 196 punts, imposant-se Andalusía amb 209 punts, seguides de Castella i Lleó, 2.es. amb 199 punts, i fins a un total de 14 Comunitats Autonòmiques participants.

Anna Asensi assolía la victòria i la medalla d’Or en els 100 m.llisos fem. amb un gran registre de 12”34, quedant-se a 2/100 del seu Rècord d’Igualada absolut (12”32), i era també 4.ª amb el Relleu català de 4 x 100 m. format per Laia González – Laura Chamero – Dasha Malevich i Anna Asensi, amb un molt bon registre de 50”44, en una brillant actuació de l’igualadina.

Nuria Rey era 7.ª en el llançament del Pes, amb un millor intent de 10,32 m., col.laborant també en aquesta gran 3.ª posició final de les Cadets catalanes a Màlaga.

En masculins, els Cadets catalans s’imposàren amb 216 punts, per 202,5 punts d’Andalusía i 195,5 punts de Madrid, 3.ers. classificats, entre 14 Comunitats participants.