AQUEST CAP DE SETMANA, 6 ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES ALS CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUTS INDOOR DE SABADELL

Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, 6 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran en les proves corresponents dels Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta que es duran a terme a la Pista Coberta de Catalunya, a Sabadell, i en els que participaran uns 500 atletes estatals capdavanters, molts d’ells buscant les mínimes de participació pels propers campionats internacionals d’aquesta temporada.

Eduard Viles competirà en la prova dels 60 m.llisos, amb un millor registre de 6”74, actual Rècord d’Igualada absolut indoor, assolit en la seva participació al G.P. Indoor CAI de Saragossa el passat 01 de Febrer.

Ariadna Ramos, atleta de categ. Promesa, participarà en la prova del Triple Salt, amb un millor registre de 13,24 m., actual Rècord de Catalunya Promesa indoor.

El Junior Marc Sànchez participarà en el Salt d’Alçada, amb un millor registre de 2,07 m. assolit a Sabadell, marca personal de l’anoienc en la prova.

La Juvenil Sheila García, participarà en els 60 m.llisos, amb un millor registre de 7”77, mentre la també Juvenil Anna Asensi ho farà en els 200 m.llisos, amb un millor registre de 25”70, actual Rècord d’Igualada absolut indoor.

El saltador júnior Jordi Yoshinori Matsuoka participarà en el Salt de Llargada, amb un millor registre enguany de 7,05 m., marca personal indoor de l’anoienc.

Les proves comptaran amb la transmissió en directe del Canal esportiu de TVE Teledeporte, i es podran veure també per internet a la pag. web de la RFEA.