Aquest dimecres, 31 de Desembre – La Sant Silvestre vilanovina estrena aquest any sistema de xip

La cursa de Sant Silvestre tornarà a fer sortir al carrer els esportistes de Vilanova del Camí per tancar l’any, aquest dimecres, 31 de desembre, de la manera més saludable. Un esdeveniment que cada any aplega centenars de persones i que esdevé una cita no només per a la població vilanovina, que participa activament, sinó també per als atletes de la comarca, ja que és l’única Sant Silvestre de l’agenda anoienca. Enguany, com a novetat, la cursa de 5km estarà cronometrada amb sistema de xip d’un sol ús.

La 16.ª cursa de Sant Silvestre convida a la ciutadania a acomiadar l’any d’una manera saludable i divertida; fent esport, però també compartint les darreres hores de l’any al carrer enmig d’un ambient festiu. És una de les cites esportives més consolidades a Vilanova del Camí i bona prova és que en els darrers anys ha anat registrant rècords de participació fins a arribar als 636 participants el 2013, quan la prova complia la quinzena edició.

La d’aquest any també es preveu especial i estrena novetat, ja que els dorsals de la prova de 5 km incorporaran un xip, un sistema que facilitarà la feina a l’organització i permetrà als atletes consultar les classificacions i els temps efectuats el mateix dia, per mitjà de la pàgina web que s’habilitarà per a l’ocasió.

Un any més, la sortida i arribada estarà situada al carrer Santa Llúcia (a la zona del Mercat) i es proposa el doble recorregut dels 5.000 metres de distància i els 2.250 per a categories infantils i inferiors. Els pares, mares i acompanyants que vulguin fer el circuit petit cal que es treguin un dorsal d’acompanyant (sense opció a podi). La competició començarà a les 17:20h per la cursa infantil i a les 18:00h per als 5km.

La inscripció anticipada calía fer-la abans del 28 de desembre, de manera gratuïta, a través de la plana web  vilanovadelcami.cat  o bé al Servei d’Esports al telèfon 93 805 44 11. El dia de la cursa es podran fer de 16 a 17.30h fins a esgotar dorsals.

Les persones pre inscrites abans del 21 de desembre podíen recollir el dorsal el dissabte, 27 de desembre, a la plaça del mercat (de 10 a 13h). Per a les inscripcions posteriors o qui no pogués fer-ho el dissabte, caldrà recollir-lo el mateix dia de la cursa de 16 a 17.30h (fins les 17h per a la cursa infantil).

Hi haurà premis per als tres primers classificats de la general en forma de lots nadalencs i per als tres primers de cada categoria: una coca de cap d’any. Els participants mes veterans rebran una ampolla de cava.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Club Atlètic Igualada, així com el patrocini de diferents establiments: Decoració Godoy, BBVA, BLAUTEC, Julio Abad Méndez Fusteria i Mobles, Bodega Gallardo i Metal•listeria J. Prieto.  Per a més informació aquí.