AQUEST DISSABTE, 1.ª JORNADA DEL CAMP. CATALÀ DE CLUBS M. i F. PEL CAI PETROMIRALLES A MANRESA

Els propers 13 i 21 d’Abril, dissabte tarda i diumenge matí, es disputaràn la 1.ª i 2.ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga LLiga Catalana, i en la que prendràn part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats al Grup “A”, i competició en la que prendràn part la majoría dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en LLigues estatals de Divisió d’Honor o 1.ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A” que es durà a terme aquest dissabte 13 d’Abril a les pistes de Manresa, tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Vilafranca en masc., i el C.N. Reus Ploms i el C.A. Cambrils en fem., participen únicament en una de les categ., i ho fan al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participaràn en aquest Grup “A” seràn: – C.Esp. Penedés – C.A. Igualada –Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – LLeida U.A. i C.A. Vilafranca.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs seràn: C.Esp. Penedés – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – C.N. Reus Ploms i C.A. Cambrils.

Posteriorment, el 21 d’Abril, es durà a terme la 2.ª Jornada, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiràn novament, a les pistes de Tarragona, amb la 2.ª meitat de proves no disputades en la 1.ª Jornada prèvia.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serviràn per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiràn posteriorment per grups a la Final del 5 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i les diferents posicions d’honor de la resta de grups.