AQUEST DISSABTE, 1.ª JORNADA DEL CAMP. CATALÀ DE CLUBS M. i F. PEL CAI PETROMIRALLES A TARRAGONA

Els propers 12 i 27 d’Abril, dissabte tarda i diumenge matí, es disputaran la 1ª i 2ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga LLiga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats al Grup “A”, i competició en la que prendran part la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en Lligues estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A” que es durà a terme aquest dissabte 12 d’Abril a les pistes de Camp Clar de Tarragona, tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Cambrils participa únicament en femenines, i ho fa al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participaran en aquest Grup “A” seran: – C.Esp. Penedès – C.A. Igualada –Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – LLeida U.A. i C.A. Valls Andorra.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs seran: C.Esp. Penedès – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – C.A. Valls Andorra i C.A. Cambrils.

Posteriorment, el 27 d’Abril, es durà a terme la 2ª Jornada, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiran novament, en pistes pendents de confirmar, amb la 2ª meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada prèvia.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serviran per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 3 – 4 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.