Aquest Dissabte, 2 atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya Absoluts per Federacions d’Alcorcón

Aquest dissabte, 2 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran en les proves corresponents dels  Campionats d’Espanya Absoluts per Federacions Autonòmiques  que es duran a terme a les pistes madrilenyes d’Alcorcón, i en els que participaran els atletes estatals capdavanters de les diferents seleccions Autonòmiques, molts d’ells buscant les mínimes de participació pels propers campionats internacionals d’aquesta temporada. 

Eduard Viles competirà en la prova dels 100 m.llisos, amb un millor registre de 10"29, actual Rècord d’Igualada absolut, i mínima pels Europeus de Zurich del proper mes d’Agost.  L’atleta de Mediona competirà també en els relleus 4 x 100 m., formant equip amb Adrià Burriel – Rubén Pros i Sergio Ruiz.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categoria júnior, participarà en la prova del Salt de Llargada, enguany amb un millor registre a l’aire lliure de 7,18 m., en el seu debut amb la selecció Catalana Absoluta.

La selecció catalana defensarà el títol assolit la temporada anterior a Avilés en aquesta competició, en la que puntuen conjuntament els atletes masculins i femenines.