Aquest dissabte, 22ª Cursa Green Run del Barri del Sant Crist, a Igualada

Aquest dissabte 03 de Juny a partir de les 19 h. tarda, es dura a terme al Barri del Sant Crist, coincidint amb les seves festes, la 22ª edició de la Green Run Cursa Popular i caminada d’aquest barri igualadí, enguany novament sobre la distància de 5 Km., amb el recorregut amb un 3% d’asfalt i 97% sobre terra inaugurat l’any anterior. La prova tindrà la sortida a la Plaça de la Torre del Requesens (davant de l’Escola Gabriel Castellà) i l’arribada al c/ Josep Galtés. L’organització serà a càrrec de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i amb el suport de Marathon Esports, Super Mas, Fruites Lluis i Carme, Cellers Can Figueres i Caldo Aneto.

La prova es oberta a tots els atletes que hi vulguin prendre part, amb les categories habituals que van de la 1M i 8F, fins a la 7M i 14F, amb uns drets d’inscripció de 5€. Hi haurà cronometratge amb xip d’un sol us. Les inscripcions online son obertes fins dimecres, 31 de maig i es poden efectuar a la pag. web www.clubatleticigualada.com, i també presencialment i fer el pagament a Marathon Esports, c/ La Torre, 9 (fins al 3 de Juny al matí). També es podran efectuar el mateix dia de la cursa al lloc de sortida, des de 2 hores abans de la mateixa, si no s’ha arribat als 300 participants. El lliurament de dorsals i bossa d’esports es farà dissabte a la tarda, al pati de l’Institut Badia i Margarit, 2 hores abans de la sortida.

Els participants que tinguin llicència federativa, cal que ho facin constar al fer la seva inscripció. L’organització té contractada una assegurança personal d’accidents i RC per als participants.

Pel que fa als premis, pel primer/primera de la general hi haurà Trofeu i cistella de queviures gentilesa de Fruites Lluis i Carme. Pel segon/segona de la general: Trofeu i lot de vins gentilesa de Cellers Can Figueres, i pel tercer/tercera de la general, trofeu i obsequi de Marathon Esports. Tindran Trofeu els tres primers/primeres classificats de cada categoria. Tindran premi especial el primer/primera del Barri, i també seran premiats el/la participants de més edat de la cursa. Els atletes que tinguin premi a la general, no el tindran a la seva categoria.

Tots els atletes classificats, obtindran a l’arribada els tiquets per a recollir una bossa amb provisions gentilesa de Super Mas, un lot de Caldo Aneto i un tiquet per a la botifarrada.