Aquest dissabte, 2ª Jornada del campionat català de Clubs masc. i fem. per al CAI Petromiralles a Amposta

Aquest dissabte, 22 d’Abril a la tarda, es disputarà a les pistes d’Amposta la 2ª Jornada del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem. corresponent al Grup “A”, en que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles.

Després de la primera Jornada, disputada a Lleida el passat 9 d’Abril, es tornaran a trobar els 7 conjunts masc. i 8 de femenins per acabar de dirimir mitjançant puntuació per Taula Internacional, i amb la meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada, la classificació per als diferents grups de la final del proper 7 de Maig. El CAI Petromiralles es va imposar en la 1ª Jornada de competició.

Els equips masc. que participen en aquest Grup “A” son: – Esportiu Penedés – C.A. Igualada Petromiralles – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – Dinami-k Vilanova (V. i Geltrú) i C.A. Terres de l’Ebre.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en el Grup “A” en aquesta primera fase de competició son: Esportiu Penedés – C.A. Igualada Petromiralles – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – Dinami-k Vilanova – C.A. Cambrils i U.A. Montsià.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serveixen per agrupar als conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, equips que lluitaran per grups a la Final del 07 de Maig, per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.