Aquest dissabte, 5 atletes del CAI Petromiralles als Campionats d’Espanya Absoluts per Federacions de Gijón

Aquest dissabte, 5 atletes del C.A. Igualada Petromiralles participaran en les proves corresponents dels Campionats d’Espanya Absoluts per Federacions Autonòmiques  que es duran a terme a les pistes de Gijón, i en els que participaran els atletes estatals capdavanters de les diferents Seleccions autonòmiques.  4 representants del CAI ho faran formant part de la Selecció Catalana absoluta, i 1 atleta amb la Selecció Balear.

Ariadna Ramos, atleta de categ.  Promesa, competirà en la prova del Triple Salt, amb una millor marca de 13,21 m., rècord d’Igualada de la prova.

El saltador de categ. Promesa Marc Sánchez, participarà en la prova del Salt d’Alçada, amb una millor marca de 2,13 m., marca personal de l’igualadí.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categ. Junior, participarà en la prova del Salt de Llargada, enguany amb un millor registre de 7,45 m., rècord d’Igualada de la prova.

La també atleta Junior Sheila García, participarà en el Salt de Llargada fem., amb una millor marca de 6,18 m., actual rècord d’Igualada de la prova.

Iván Zarco hi participarà en la prova dels 3.000 m. Obstacles, defensant els colors de la Selecció de les Illes Balears, essent la seva millor marca de la temporada de 9’26″29.

La Selecció Catalana defensará el títol assolit la temporada anterior a Alcorcón en aquesta competició, en la que puntuen conjuntament els atletes masc. i fem.