Aquest diumenge, 1ª Jornada del Campionat català de Clubs masc. i fem. pel CAI Petromiralles a Tarragona

Els propers 12 i 18 d’Abril, diumenge matí i dissabte tarda, es disputaran la 1.ª i 2.ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga LLiga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats al Grup “A”, i competició en la que participen la majoría dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en LLigues estatals de Divisió d’Honor o 1.ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A” que es durà a terme aquest diumenge 12 d’Abril a les pistes de Camp Clar de Tarragona, tindrà la participació de 6 conjunts masc. i 7 de femenines. El C.A. Cambrils participa únicament en femenines, i ho fa al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participaràn en aquest Grup “A” seràn: – C.Esp. Penedés – C.A. Igualada –Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – LLeida U.A. i C.A. Valls Andorra.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs seràn: C.Esp. Penedés – C.A. Igualada – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – C.A. Valls Andorra i C.A. Cambrils.

Posteriorment, el dissabte 18 d’Abril es durà a terme la 2.ª Jornada, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiran novament a les pistes del Congost de Manresa, amb la 2.ª meitat de proves no disputades en la 1.ª Jornada prèvia.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serviran per agrupar els conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 25 – 26 d’Abril, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.