Aquest diumenge, 1ª Jornada del Campionat Català de Clubs masc. i fem. per al CAI Petromiralles a Lleida

Els propers 9 i 22 d’Abril, diumenge matí i dissabte tarda, es disputaran la 1ª i 2ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix l’antiga Lliga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, enquadrats novament en el Grup “A”, i competició en la que prenen part la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en competicions estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “A” que es durà a terme aquest diumenge 9 d’Abril a les pistes de les Basses de Lleida, tindrà la participació de 7 conjunts masc. i 8 de femenines. El C.A. Cambrils i la U.A. Montsià participen únicament en femenines, i el C.A. Terres de l’Ebre en masculins, al Critèrium Català de Clubs per aquest motiu.

Els equips masc. que participaran en aquest Grup “A” seran: – Esportiu Penedés – C.A. Igualada Petromiralles – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – Dinami-k Vilanova (V. i Geltrú) i C.A. Terres de l’Ebre.

Per la seva part, els conjunts fem. que participen en aquest Grup “A” en aquesta primera fase de competició del Camp. Català de Clubs seran: Esportiu Penedés – C.A. Igualada Petromiralles – Avinent C.A. Manresa – C.A. Tarragona – Lleida U.A. – Dinami-k Vilanova – C.A. Cambrils i U.A. Montsià.

Posteriorment, el dissabte 22 d’Abril es durà a terme la 2ª Jornada, en la que els mateixos equips del Grup “A” competiran novament, a les pistes d’Amposta, amb la 2ª meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada prèvia.

Aquestes 2 Jornades prèvies, serviran per agrupar als conjunts masc. i fem. amb puntuacions per taula internacional, que competiran posteriorment per grups a la Final del 07 de Maig, lluitant per assolir el títol català els clubs participants en el grup capdavanter, i per les diferents posicions d’honor de la resta de grups.