AQUEST DIUMENGE, 20.ª MILLA URBANA DEL BARRI DEL SANT CRIST A IGUALADA

Aquest diumenge 01 de Juny a partir de les 10 h. del matí, es durà a terme al Barri del Sant Crist, i coincidint amb les festes del barri, la 20ª edició de la Cursa Popular d’aquest barri igualadí, novament sobre la distància de la Milla Urbana (1.609,32 m.). La prova tindrà la sortida al c/Josep Galtés, i l’arribada al c/ del Bisbe Robuster, i l’organització serà a càrrec de l’Associació de Veïns del Barri del Sant Crist, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i el suport de Super Mas i Marathon Esports.

La prova es oberta a tots els atletes que hi vulguin prendre part, amb les categories habituals que van de la 1M i 9F, fins a la 8M i 16F, amb les inscripcions gratuïtes, que es podran efectuar el mateix dia de la cursa, al lloc de sortida, des de 2 hores abans de la mateixa, tancant-se quan s’arribi al límit global de 200 participants entre les 3 curses. Pel que fa als premis, hi haurà Trofeus pel primer/primera classificats de cada categoria, i obsequi d’una panera de queviures i obsequi de material esportiu, gentilesa de Marathon Esports, pels atletes masculí i femenina que obtinguin les millors marques respectivament de la prova de la Milla Urbana.

Tindran premi especial els primers classificats del Barri del St. Crist, i també premi als participants de major edat, masc. i fem. Ademés, tots els atletes que finalitzin la prova corresponent, rebran una samarreta alegòrica i una bossa.

Els guanyadors absoluts de la passada edició, foren l’atleta del C.A. Vilafranca Abderrazak Samaoui, amb 4’43”, i l’atleta Infantil del CAI Petromiralles Paula Blasco en femenines, amb 5’49”.