AQUEST DIUMENGE, 30.ª CURSA DE L’AMISTAT i DIA DEL CLUB, DEL C.A. IGUALADA PETROMIRALLES

Aquest proper diumenge 19 de Maig, es durà a terme una nova edició de la Cursa de l’Amistat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles. La cursa, que enguany arriba a la 30.ª edició es durà a terme sobre el recorregut habitual que uneix Igualada amb el Monestir de Montserrat, amb un total de 28 Qm. recorreguts pels atletes participants. Enguany es cel.lebrarà novament el Dia del Club, amb una sèrie d’activitats que detallarem seguidament.

Pel que fa a la Cursa de l’Amistat, hi poden participar tots els socis del club, atletes, membres de l’escola esportiva, familiars, amics, coneguts i saludats. També els que vulguin efectuar el recorregut caminant, que es obert a tot-hom.

SORTIDES CORRENT: Com es habitual, es donaràn diverses sortides pels atletes que efectuin el recorregut corrent, a l’efecte de que es puguin adaptar a un dels ritmes de cursa: Les sortides s’efectuaràn a partir de 2/4 de 9 del matí, des del Parc de l’Estació Vella.

SORTIDA A PEU: D’altra banda, i amb sortida desde l’Hotel Canaletes, a les 5,30 h. del matí, iniciaràn el seu itinerari els participants que vulguin efectuar el recorregut caminant.

SORTIDA EN BICICLETA: Per qui estigui interessat en participar-hi en Bicicleta, hi haurà una sortida a les 7,45 h. del matí desde l’Estació de Servei Vercher – Av. Mestre Muntaner.

ESCOLA ESPORTIVA: Pels joves atletes de l’Escola Esportiva del CAI, hi haurà també una caminada de Can Massana a Montserrat, pel camí de la Roca Foradada (8 Qm. aprox.). La sortida d’Igualada en Bus serà a les 8,15 h. del matí, de la Plaça de Catalunya; (s’hi poden afegir pares, mares, germans i amics). A les 10,30 – 11,00 h., un cop arribats a Montserrat, es farà una xocolatada, temps lliure i fotos de tot el grup.

RECEPCIÓ A L’ABADIA: Aproximadament a les 12,15 h. del migdía, hi haurà una recepció per part dels membres de l’Abadía de Montserrat, en una sala del Monestir, als components del CAI.

La tornada a Igualada dels diferents participants en aquesta cursa clàssica de l’atletisme igualadí, es farà amb l’autocar del CAI, que sortirà de Montserrat un cop acabada la recepció oficial, aprox. a les 13,00 h.. Hi haurà servei de dutxes a l’Estadi Atlètic, al tornar a Igualada.