Aquest Diumenge, 31ª Cursa de l’Amistat i Dia del Club, del C.A. Igualada Petromiralles

Aquest proper diumenge 28 de Setembre, es durà a terme  una nova edició de la Cursa de l’Amistat, amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles.  La cursa, que enguany arriba a la  31ª edició  es durà a terme sobre el recorregut habitual que uneix  Igualada amb el Monestir de Montserrat, amb un  total de 28 Qm. recorreguts pels atletes participants. Enguany es cel·lebrarà novament el Dia del Club, amb una sèrie d’activitats que detallarem seguidament.

Pel que fa a la Cursa de l’Amistat, hi poden participar tots els socis del club, atletes, membres de l’escola esportiva, familiars, amics, coneguts i saludats. També els que vulguin efectuar el recorregut caminant, que es obert a tot-hom. 

SORTIDES CORRENT: Com es habitual, es donaràn diverses sortides pels atletes que efectuin el recorregut corrent, a l’efecte de que es puguin adaptar a un dels ritmes de cursa:  Les sortides s’efectuaràn a partir de 2/4 de 9 del matí, des del Parc de l’Estació Vella. Hi haurà concentració prèvia de tots els corredors, a les 8 del matí, al lloc de sortida.

SORTIDA A PEU:  D’altra banda, i amb sortida desde l’Hotel Canaletes, a les 5 h. del matí, iniciaràn el seu itinerari els participants que vulguin efectuar el recorregut caminant.

SORTIDA EN BICICLETA: Per qui estigui interessat en participar-hi en Bicicleta, hi haurà una sortida a les 8,30 h. del matí desde l’Estació de Servei Vercher – Av. Mestre Muntaner.

ESCOLA ESPORTIVA: Pels joves atletes de l’Escola Esportiva del CAI, hi haurà també una caminada de Can Massana a Montserrat, pel camí de la Roca Foradada (8 Qm. aprox.). La sortida d’Igualada en Bus serà a les 8,15 h. del matí, de la Plaça de Catalunya; (s’hi poden afegir pares, mares, germans i amics).  A les 10,30 – 11,00 h., un cop arribats a Montserrat, es farà una xocolatada, temps lliure i fotos de tot el grup.

La tornada a Igualada dels diferents participants en aquesta cursa clàssica de l’atletisme igualadí, es farà amb l’autocar del CAI, que sortirà de Montserrat un cop acabada l’estada al Monestir, aprox. a les 13,00 h.