Aquest diumenge, 32.ª Mitja Marató de l’Anoia, 12.ens. 10 Km. Ciutat d’Igualada, 3.ers. 5 Km. Ciutat d’Igualada, i Campionat Català de Marxa de Promoció per Clubs, i 5 Km. Open de Marxa

El C.A.Igualada Petromiralles, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, organitzen el proper diumenge, 2 de Novembre, a partir de les 10 h. del matí la 32.ª edició de la Mitja Marató de l’Anoia (21.097 m.), 3.er. Gran Premi SPORT Sènior, conjuntament amb la 12.ª edició dels 10 Km. Ciutat d’Igualada, i la 3.ª edició dels 5 Km. Ciutat d’Igualada,  que compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, i amb la col·laboració de Petromiralles, i de diverses entitats i firmes comercials.  La Mitja Marató forma part de la 9.ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i puntuarà també per a la 14.ª Lliga Championchip. Com l’any anterior, es duran a terme també les proves de Marxa Atlètica en Pista, enguany amb la celebració del Campionat Català de Marxa de Promoció per equips, per a les categ. Benjamí – Aleví – Infantil i Cadet masc. i fem., i de la 2.ª edició dels 5 Km. Open de Marxa en Pista Ciutat d’Igualada, Trofeus VICHY CATALAN. Les proves de Marxa començaran a les 10,15 h..

Totes les curses tindran la sortida i l’arribada situades a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. Pel que fa a la Mitja Marató de l’Anoia, els 10 Km. Ciutat d’Igualada, i els 5 Km. Ciutat d’Igualada, el recorregut  transcorrerà entre les poblacions d’Igualada – Vilanova del Camí – Igualada. 

En les 3 curses hi haurà diversos i atractius premis.  Els 3 primers/eres. tindran premi al·legòric i obsequis de PUNTO BLANCO, MIZUNO i K-WIND. El 1.er./1.ª classificats de cada categ. tindran trofeu. Els que tinguin premi a la general, no el tindran a la categ. corresponent.  Els guanyadors absoluts masc. i fem. de la Mitja Marató, tindran l’obsequi d’una Cistella de Queviures, gentilesa de FRUIT SA2PE.

Hi haurà premis per equips, puntuant els 5 millors de l’equip masc. i les 3 millors classificades  de l’equip femení, que seran obsequiats amb una ampolla de Cava per a cada component de l’equip guanyador, de cada una de les 3 curses. 

A tots els participants de les 3 curses que arribin a meta sels lliurarà  una samarreta tècnica MIZUNO, una medalla commemorativa, uns mitjons esportius PUNTO BLANCO, una bossa amb provisions i un tiquet per a la botifarrada. Hi haurà un premi especial del diari SPORT, denominat Gran Premi SPORT Sènior, a l’atleta masc. i fem. de major edat que es classifiquin en qualsevol de les 3 curses.

Els drets d’inscripció per a totes les categories, seran de 15 €. per als atletes amb xip groc propi, i de 17 €. per als atletes que no disposin de xip propi.  Les inscripcions es poden fer a través d’Internet, fins al 29 d’Octubre, a la pag. web: www.mitjamaratoanoia.cat  Hi haurà un punt d’inscripció presencial, (fins al 29 d’Octubre), a MARATHON ESPORTS, al c/La Torre, 9 d’Igualada. Es tancaran les inscripcions el 29 d’Octubre, o quan s’arribi als 800 participants globals, xifra màxima de participació prevista per l’organització per a les 3 curses. Els atletes i socis del CAI, es poden inscriure presencialment a l’Oficina del club, al preu de 10 €. 

Recollida de dorsals, xips i obsequis:  El dissabte dia 1 de Novembre, a MARATHON ESPORTS, c/La Torre, 9, de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h., i el mateix diumenge 2 de Novembre, des de 2 hores abans, a l’Estadi Atlètic. A les 3 curses serà obligatori córrer amb xip, que proporcionarà l’organització, i que caldrà retornar-lo a l’arribada a meta.

Hi haurà servei de pàrquing, vestidors, guarda-roba, dutxes i massatges, i servei de guarderia, amb inflables per a la quitxalla.