AQUEST DIUMENGE, 39ª PUJADA IGUALADA -LA TOSSA DE MONTBUI –

El C.A. Igualada, en col.laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, organitzen aquest proper diumenge, 18 de Desembre, la 39.ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui (cursa atlètica), 1.er. Memorial LLuís Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les 9,30 h. (2/4 de deu del matí), essent la 39.ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui, amb la sortida al punt habitual del Qm. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. Maria de Miralles (Cruïlla Col.legi Escoles Píes), i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut total de 6.300 m., essent oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys. Hi haurà Trofeus pels 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també pel primer/primera de les diferents categoríes, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats, una samarreta alegorica i provisions a l’arribada.

Les inscripcions son gratuïtes, i poden efectuar-se anticipadament d’es d’aquest web fins divendres 16 de Desembre . També es podràn fer al mateix lloc de sortida de la cursa, el mateix diumenge, des d’una hora abans del seu inici. Els socis del CAI podràn fer les seves inscripcions anticipades, GRATUÏTES, a les oficines del Club, en el decurs d’aquesta setmana.