AQUEST DIUMENGE, 41.ª PUJADA A LA TOSSA DE MONTBUI

El C.A. Igualada Petromiralles, en col.laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, organitzen aquest diumenge 15 de Desembre, la 41.ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui (cursa atlètica), 3.ª edició del Memorial LLuis Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les10 h. del matí, amb la sortida al punt habitual del Qm. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. Maria de Miralles (Cruïlla Col.legi Escoles Pies), i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut total de 6.300 m., essent oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.

Hi haurà Trofeus pels 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també pel primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa amb provisions, uns mitjons Punto Blanco, una medalla al.legórica i un ticket per a la botifarrada. Les inscripcions, al preu de 5 €. poden efectuar-se anticipadament fins divendres 13 de Desembre a la pág. web www.clubatleticigualada.com i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 200 participants. El pagament es farà el día de la cursa, al recollir el pitral.