Aquest diumenge, 42ª Pujada a La Tossa de Montbui

El C.A. Igualada Petromiralles, en col•laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada,  organitzen aquest diumenge, la 42.ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui  (cursa atlètica), 4.t Memorial LLuís Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les10 h. del matí,  amb sortida del punt habitual del Km. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. Maria de Miralles (Cruïlla Col•legi Escoles Píes), i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut total de 6.300 m., essent oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.  Hi haurà Trofeus pels 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també pel primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa amb provisions, i una samarreta tècnica al•legòrica.

Les inscripcions, al preu de 5€ poden efectuar-se anticipadament fins divendres, 19 de desembre des d’aquesta pàgina web, i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 150 participants.  El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral.

Recordem que les actuals plusmarques de la cursa, son en poder de José Manuel Granadero – C.A. Igualada -, amb 23’01"4 assolits per l’atleta del Bruc en la 36.ª edició de Novembre 2008, i de  Noemí Moreno – C.A. Igualada – amb 27’54"4, assolits en la 35.ª edició de Gener 2008 per l’igualadina.