Aquest diumenge, 44ª Pujada a la Tossa de Montbui -, 6è Memorial Lluís Torrescasana

El C.A. Igualada Petromiralles, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, organitzen aquest diumenge, 18 de Desembre, a les 10 h. del matí la 44ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui (cursa atlètica), 6è Memorial LLuís Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les10 h. del matí, enguany amb el nou recorregut de l’any anterior, amb sortida des de l’Estadi Atlètic Municipal i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut aproximat de 7.500 m. per camins i rierols forestals. La prova es oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.

Hi haurà Trofeus per als 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també per al primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa amb provisions i una samarreta tècnica al·legòrica.

Les inscripcions, al preu de 5 €. poden efectuar-se anticipadament fins el dia 16 de desembre aquí mateix en aquest enllaç, i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 200 participants. El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral.