ARIADNA RAMOS – CAI – 4.ª EN 60 m. TANQUES AL G.P. CIUTAT DE SARAGOSSA INDOOR

L’atleta del C.A.Igualada Ariadna Ramos, tenía el passat dissabte una magnífica actuació en el 13.é. Gran Premi CAI Ciutat de Saragossa, cel.lebrat al Palau d’Esports de La Romareda, en una nova competició de l’anoienca entre l’èlit absoluta de les tanques estatals en Pista Coberta.

Ariadna Ramos, encara atleta de categ. Junior, assolía una brillant 4.ª posició en la final dels 60 m. tanques absoluts d’aquesta important reunió, amb un gran registre de 8”87, després d’entrar 2.ª en la 1.ª semi-final de la prova amb 8”86, darrera d’Estefanía Fortes –A.A. Catalunya – guanyadora de la s/f. amb 8”57-, i assolint marca personal l’atleta vilanovina, i també la mínima de participació pels Campionats d’Espanya Absoluts “indoor” dels propers 25 i 26 de Febrer a Sabadell.

La guanyadora absoluta de la final va ser Estefanía Fortes –AAC – amb 8”56, seguida de Desiree Valderrama – MIJ – 2.ª amb 8”74 i Elena Cerdán – Valencia Terra i Mar – era 3.ª amb 8”82, entrant 4.ª Ariadna Ramos amb 8”87. Les proves del G.P. van poder ser seguides en directe per Teledeporte de TVE.