ARIADNA RAMOS –CAI – 5.ª EN TRIPLE SALT, ALS CAMP. D’ESPANYA ABSOLUTS INDOOR DE SABADELL

L’atleta del C.A.Igualada Ariadna Ramos, va protagonitzar el passat dissabte una magnífica actuació als 48.ens. Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta, que es va dur a terme a la Pista Coberta de Sabadell, amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, i essent selectius pel Mundial Indoor del proper mes de Març. Unes 2.500 persones ompliren la instal.lació tant dissabte a la tarda com també diumenge al matí, amb un espectacular éxit de públic en la 2.ª ocasió en que els Camp. estatals absoluts es feien a Catalunya, després de la 1.ª edició feta a Barcelona el 1969.

Ariadna Ramos, encara atleta de categ. Junior, assolía una brillant 5.ª posició absoluta en la final del Triple Salt fem., amb 12,50 m., en una gran actuació de la vilanovina, en la prova estatal dominada per Patricia Sarrapio – Valencia Terra i Mar – amb 13,75 m., i essent la 2.ª atleta catalana darrera de la bagenca Dèbora Calveras -FCB – 3.ª amb 13,31 m.. Les cubanes Mabel Gay, guanyadora amb 14,14 m., i Dailenys Alcantara, 2.ª amb 13,86 m., actuàren fora de concurs, amb un total de 12 atletes classificades.

Va sobresortir el Rècord d’Espanya Junior en Salt de Perxa assolit pel blaugrana Didac Salas, amb 5,45 m., entre altres grans actuacions i registres.

Els Campionats estatals es van poder seguir en la transmissió efectuada pel canal televisiu d’esports de TVE – Teledeporte, i per Internet, durant el cap de setmana.